Свято останнього дзвоника

2016-05-27

/Files/images/DSCN2269.JPG

Свято Останнього дзвоника

У школах України сьогодні, 27 травня 2016 року, пройшло свято Останнього дзвоника.

Останній дзвоник — це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення.

Учні Комунального закладу Миронівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Миронівської районної ради також традиційно зібралися на святкову лінійку. /Files/images/DSCN2254.JPG

Лінійка розпочалася з Гімну України та вітального слова директора школи Олександра Григоровича Корнієнка. Депутат Київської обласної ради VІІ скликання, Даниленко Анатолій Степанович , привітав дітлахів та вчителів із завершенням навчального року, побажав здійснення мрій та сподівань випускникам, натхнення в такій нелегкій праці педагогам, вручив подарунок школі та вчителю зарубіжної літератури вищої категорії з багаторічним стажем роботи - Ганні Спиридонівні Вакаренко . Приєднався до вітань і заступник міського голови Олександр Вікторович Шпиль , який висловив впевненість у тому, що Україна залишиться єдиною і неподільною державою, та побажав дітям бути гідними громадянами своєї країни.

Продовженням лінійки стало нагородження учнів-переможців Всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсів. Олександр Григорович вручив грамоти та дипломи 232 учням і подяки вчителям за високі досягнення в науково – навчальній діяльності та перемоги в предметних, творчих конкурсах.

Випускники 2016 року востаннє на святковій лінійці звернулися із побажаннями до учнів школи, зі словами вдячності до вчителів, подарували чарівні пісні і танок присутнім ,запустили в небо кольорові кульки, загадавши бажання.

І ось хвилююча мить… Звучить Останній дзвінок, надати який доручили учням 11-А класу Кочмарській Діані та Корнієнку Роману. Радість і смуток переповнили серця випускників . Цьогоріч "Останній дзвоник" покликав у доросле життя 42 одинадцятикласники та 47 дев`ятикласників нашої школи. Навчання закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Кiлькiсть переглядiв: 234