Пришкільні табори

2013-06-03

На Миронівщині розпочався сезон літнього оздоровлення та відпочинку дітей шкільного віку
На виконання соціальних ініціатив Президента України щодо належної організації літнього відпочинку дітей, з метою охоплення якомога більшої кількості дітей організованим та якісним відпочинком та зайнятості учнівської молоді під час канікул на базі загальноосвітніх навчальних закладів Миронівського району цього року буде оздоровлюватись 224 учні в пришкільних таборів з денним перебуванням на базі 9 загальноосвітніх навчальних закладів району. Відпочинкова зміна становитиме 14 днів і триватиме з 3 до 18 червня.
У пришкільних таборах запланований організований відпочинок для дітей району з них укомплектовані загони (групи) з розрахунку 15-25 осіб у кожному, вихователі визначаються з розрахунку 2 вихователі на групу. Режимом роботи пришкільних таборів передбачено перебування учнів в таборі з 9 по 15 години.
На особливому контролі відділу освіти перебуває питання організації харчування дітей в пришкільних таборах.. Діти забезпечуватимуться дворазовим харчуванням , що здійснюватиметься у відповідності до розробленого двотижневого меню, погодженим з міжрайонною СЕС , всього ж сума запланованих витрат з місцевого бюджету на харчування становить 56868,00 гривень.
Протягом оздоровчої зміни у пришкільних таборах будуть організовані різноманітні гуртки, такі як: гурток «Спортивні ігри», туристичний гурток , гурток юних натуралістів та інші. Всі навчально – розважальні заходи проводимуться згідно планів роботи пришкільних таборів, що розроблялися для кожного табору окремо їх керівниками і затверджуватимуться у встановленому порядку.

Кiлькiсть переглядiв: 168